De winkel

Assortiment

Imkerij ’t Schuurtje is in de loop van de jaren uitgebreid tot een volwaardige landwinkel. U kunt bij ons terecht voor producten van ‘Het groene hart’ en diverse streekproducten. We bieden diverse gezondheidsproducten zoals Royal Jelly, Propolis en stuifmeelpollen aan.

Maar de winkel heeft veel meer te bieden. De honing die wij verkopen is voornamelijk koud geslingerde streekhoning. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan heerlijke geur zepen en diverse kaarsen maakspullen.

 

Wij proberen kleine afhankelijke ambachten te stimuleren door hun producten in de winkel te verkopen.
In het voorjaar kunt u bij ons terecht voor biologische kruidenbundels vers uit de tuin. We hebben verse munt, oregano, kamille, tijm, rozemarijn, citroenmelisse, salie en nog veel meer kruiden. Maar ook diverse groenten en fruit. Zo kunt u rond augustus en september appels uit te boom plukken. Kortom, de moeite waard om een keer langs te komen.

Wij hopen u snel te ontvangen in onze winkel. Mocht u vragen hebben over ons assortiment of wilt u graag u producten in onze landwinkel aanbieden twijfel dan niet om contact op te nemen.

Groetjes,

Hetty en FransHomepage     Contact Imkerij het Schuurtje in Loosdrecht