Kom spelen en ontdekken

met de actieve kinderfeestjes en educatieve schoolreisjes bij de Imkerij

Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden die de Imkerij te bieden heeft voor jonge en wat oudere kinderen. Van kaarsen maken tot interactieve rondleidingen, we bieden het allemaal. Zelfs inclusief versnaperingen of een heuse kinder hightea. Kinderfeest Loosdrecht

Kinderfeestjes

Geschikt voor kinderfeestjes voor de aller kleinste tot en met twaalf jaar.  

Kaarsen maken

Kaarsen maken op je kinderfeestje in Loosdrecht is echt leuk. Je gaat op honingspeurtocht met imker Hetty. De imker neemt je mee op ontdekkingsreis door de tuin.

Lees meer

Bolkaars en drijfkaarsjes maken

  Een speurtocht met wetenswaardigheden over honing en bijenwas Je gaat honing proeven en je mag achter glas naar de bijen kijken. Een imkerpak aantrekken hoort er natuurlijk ook bij. Na de ontdekkingstocht ga je met je vriendjes en vriendinnetjes kaarsen...

Lees meer

High Tea kinderfeestje

Je eigen High Tea met workshop. Samen met je gasten ga je op zoek naar kruiden tijdens een kruiden rondleiding en daarna ga je aan de slag om zelf kaarsen en badzout met kruiden te maken. Tijdens de pauze maak je een versierde cupcake met fruit, slagroom en...

Lees meer

Zeep maken

Zeep maken op je kinderfeestje in Loosdrecht is echt leuk. Je gaat op honingspeurtocht met imker Hetty. De imker neemt je mee op ontdekkingsreis door de tuin.

Lees meer

Educatie

Basisscholieren kunnen vanaf groep 1 bij ons op de imkerij terecht voor een leerzaam programma. De kleutergroepen en groep 1 en 2 worden op een speelse manier met puzzelspeurtocht bezig gehouden. Met ouderbegeleiding gaan ze zelfstandig aan de slag en op die manier worden de kinderen gestimuleerd hun kennis te verruimen. Voor de hoge groepen is er een leuk en stoer programma opgezet waarbij de leerlingen gestimuleerd worden om actief na te denken over de natuur.

Natuur & Milieu

Schoolreisje voor alle klassen van het basisonderwijs, u kunt een leuk leerzaam uitstapje maken naar de imkerij.

Lees meer

Schoolreisje

U kunt als basisschool bij ons terecht voor leuke, actieve en educatieve schoolreisjes. Met alle klassen van het basisonderwijs kunt u een leuk uitstapje maken naar onze imkerij. Wij zijn een landelijk gecertificeerd bedrijf voor boerderij/imkerij educatie.

Lees meer

Melk & Honing

De kinderen leren spelenderwijs hoe het leven op de boerderij eruit ziet. Op de imkerij ervaren ze hoe nuttig de bijen voor de natuur zijn.

Lees meer

mail

info@imkerij.nl

facebook

Imkerij ’t Schuurtje