Hetty met de hondWelkom bij Imkerij en B&B ’t Schuurtje

Imkerij ’t Schuurtje is als hobby imkerij door Lien Beaujon in 1975 opgericht. In 2002 is Hetty Kastelein, de dochter,  zich gaan toeleggen op het organiseren van recreatieve uitjes in de natuur en  en educatieve rondleidingen. Een familiebedrijfje waar u gastvrij wordt ontvangen en kwaliteit voorop staat.

We staan graag voor u klaar om uw team -of familie uitje, verjaardagsfeestje of vergadering tot een leuke belevenis te maken.  Het hele jaar door kunt u op afspraak  terecht voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje vergadering,
Bed & Breakfast, Vakantiehuisje of workshop.

 

De imkerij is helemaal ingericht om jong en oud op een leuke manier kennis te laten maken met  het wonderlijke leven van de honingbij. De bijen zijn achter glas te bekijken in een speciaal daarvoor gemaakte kast.

Wij verzorgen uw high tea of boerenlandlunch met veel plezier. We werken graag samen met streekproducenten en verwerken de ingrediënten in onze lunches en high tea’s.

zitje in de tuin

Wij zijn landelijk gecertificeerd als educatie imkerij. U kunt  op de imkerij kaarsen maken van bijenwas. voor een familieuitje,  kinderfeestje of bedrijfstraining is de locatie zeer geschikt. u kunt in alle rust vergaderen op deze prachtige locatie. Wij verzorgen een heerlijke boerenlandlunch die u op een van onze overdekte terrassen kunt gebruiken »  Activiteiten

educatieruimte in aanbouw

In de landwinkel hebben wij een assortiment aan biologische streekproducten. Van ambachtelijke ‘koud geslingerde’ honingsoorten tot voedingssupplementen zoals koninginnengelei, stuifmeelpollen en propolis.  Wij verkopen alle kaarsen maak benodigdheden en leuke tuincadeautjes.


U kunt ook contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon voor eventuele vragen over reserveringen.

 


De Imkerij is geopend  op afspraak; info@imkerij.nl of bel; 06 5434 5333

Graag tot ziens op onze landelijke imkerij.

Hetty en Frans

VVV Loosdrecht

mail

info@imkerij.nl

facebook

Imkerij ’t Schuurtje

Homepage     Contact Imkerij het Schuurtje in Loosdrecht