Welkom bij Imkerij en B&B ’t Schuurtje

Hetty met de hond

Imkerij ’t Schuurtje is als hobby imkerij door Lien Beaujon in 1975 opgericht. In 2002 is Hetty Kastelein, de dochter, zich gaan toeleggen op het organiseren van recreatieve uitjes in de natuur en en educatieve rondleidingen. Een familiebedrijfje waar u gastvrij wordt ontvangen en kwaliteit voorop staat.

We staan graag voor u klaar om uw team -of familie uitje, verjaardagsfeestje of vergadering tot een leuke belevenis te maken. Het hele jaar door kunt u op afspraak terecht voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje vergadering,
Bed & Breakfast, Vakantiehuisje of workshop.

De imkerij is helemaal ingericht om jong en oud op een leuke manier kennis te laten maken met het wonderlijke leven van de honingbij. De bijen zijn achter glas te bekijken in een speciaal daarvoor gemaakte kast.

Wij verzorgen uw high tea of boerenlandlunch met veel plezier. We werken graag samen met streekproducenten en verwerken de ingrediënten in onze lunches en high tea’s.

zitje in de tuin

Wij zijn landelijk gecertificeerd als educatie imkerij. U kunt op de imkerij kaarsen maken van bijenwas. voor een familieuitje, kinderfeestje of bedrijfstraining is de locatie zeer geschikt. u kunt in alle rust vergaderen op deze prachtige locatie. Wij verzorgen een heerlijke boerenlandlunch die u op een van onze overdekte terrassen kunt gebruiken » Activiteiten

educatieruimte in aanbouw

In de landwinkel hebben wij een assortiment aan biologische streekproducten. Van ambachtelijke ‘koud geslingerde’ honingsoorten tot voedingssupplementen zoals koninginnengelei, stuifmeelpollen en propolis. Wij verkopen alle kaarsen maak benodigdheden en leuke tuincadeautjes.

U kunt ook contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon voor eventuele vragen over reserveringen.

 

De Imkerij is geopend op afspraak.

 

We zijn te bereiken op : 06 5434 5333 of info@imkerij.nl

Graag tot ziens op onze landelijke imkerij na het maken van een afspraak.

Hetty en Frans

VVV LoosdrechtHomepage     Contact Imkerij het Schuurtje in Loosdrecht