Ontdek onze BIJ producten

In de Imkerij winkel

In de Imkerij winkel hebben wij een assortiment aan biologische streekproducten. Van ambachtelijke ‘koud geslingerde’ honingsoorten tot voedingssupplementen zoals koninginnengelei, stuifmeelpollen en propolis. Wij verkopen alle kaarsen maak benodigdheden en leuke tuincadeautjes.

honingproducten

Honing

Neemt u in acht dat wij niet het hele jaar door alle honingsoorten op voorraad hebben. Wij raden u dan ook aan om van te voren even contact met ons op te nemen voor eventuele vragen of bestellingen.

Assortiment

Propolis

Propolis is een uniek voedingssupplement met ongekende positieve invloed op het menselijk lichaam. Imkerij ’t Schuurtje biedt Propolis in zalf en tinctuur.

Propolis tinctuur

Honingwijn

Mede is een van de oudste, wellicht de oudste alcoholhoudende drank. De naam is ook al stokoud, want het is afgeleid van het Indiase woord modju, zoals het ook in Indonesië heet. In Griekenland heet mede, methu en in Duitsland meth.

kruidenwijn

Koninginnengelei

Koninginnengelei is een natuurlijke stimulans en het volmaakte voeding voor de hersenen en het lichaam. Imkerij ’t Schuurtje biedt crème en capsules.

koninginnengelei

Kerstpakket / relatiepakket

Een leuk kerstpakket of gewoon een heerlijk cadeau, de landwinkel heeft het voor jou. Verwen iemand met een heerlijke mand vol streekeigen producten.

imkerij producten kerstpakket

Stuifmeelpollen

Stuifmeelpollen geven energie, kracht en bevorderen de conditie van het menselijk lichaam. Imkerij ’t Schuurtje biedt hoogwaardige stuifmeelpollen.

stuifmeelpollen

mail

info@imkerij.nl

facebook

Imkerij ’t Schuurtje