Bed & Breakfast Vakantiehuisje op de Imkerij

Loosdrecht … misschien wel het mooiste plekje van Noord Holland. De vergezichten zijn adembenemend, de natuur met talloze wandel- en fietsroutes ligt voor de deur en de rust is bijna hoorbaar. Precies op dit plekje, aan de Oud loosdrechtsedijk, ligt een heerlijke uitvalsbasis voor de natuurliefhebber. Wij realiseerden hier een  luxe en comfortabele Bed & Breakfast.

Om uw verblijf in onze Bed & Breakfast Vakantiehuisje zo compleet mogelijk te maken hebben we niet alleen veel aandacht besteed aan de inrichting van deze ruime studio. Deze is ook licht en vrolijk, net zoals de omgeving. Er is een kleine keukennette inclusief koelkast 2 pits kookplaat en afbak oventje. De B&B is ingericht met eigen douche ruimte en toilet.

U maakt gebruik van eigen opgang naar boven en op begane grond kunt u gebruik maken van het buitenterras.

Entree Educatiecentrum de Imkerij

De omgeving is prachtig om te fietsen en er zijn volop wandel, vaar en fiets routes aanwezig. Hilversum, Naarden, Laren, Utrecht en Amsterdam zijn dichtbij en een bezoek waard. Er loopt een prachtige fietsroute, gemaakt op het fietsknooppunten netwerk voor u klaar bij aankomst.

De B&B is gesitueerd boven de landwinkel met een prachtig uitzicht over de natuurgebieden aan de overkant.

Het naast de B&B gelegen privé parkeerterrein kunt u gratis gebruiken om uw auto te parkeren bij het vakantiehuisje .

U slaapt comfortabel in een twee persoons bed en er is TV en wifi aanwezig

De SlaapkamerWoonkamer

High tea

U kunt reserveren via info@imkerij.nl
of bel M: 06 54345333 of vul ons contactformulier in…

Kijkt u gerust even rond op onze site zodat u zich een beeld kunt vormen van wat u bij uw volgende vakantie of uitstapje naar Loosdrecht mag verwachten; van ons en van de omgeving. Veel plezier met uw verkenning en wellicht tot ziens in onze Bed & Breakfast, uniek in het Gooi.

U kunt reserveren via info@imkerij.nl of bel 06 54345333 of vul ons contactformulier in…

[contact-form-7 id=”788″ title=”Informatie opvragen”]Homepage     Contact Imkerij het Schuurtje in Loosdrecht