Propolis

Propolis is een natuurlijk antibioticum die de bijen gebruiken als een verdedigingsmechanisme. Het heeft een sterke antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking waardoor het de bijen beschermt tegen bacteriën, virussen en schimmels. Propolis is ook goed voor de mens, het is een natuurproduct dat in velerlei opzicht kan bijdragen aan herstel van het lichaam na ziekte.

Propolis bevordert reinheid van de mond en keelholte. Propolis is van positieve invloed op de werking van de mild, de blaas, en op het functioneren van de nieren en de prostaat. Propolis ondersteunt rond de menstruatie en houdt de spieren en gewrichten soepel en sterk. Verder kan Propolis worden ingenomen bij ontstekingen en (schimmel-) infecties.

Wat is Propolis?

Propolis is een 100% natuurproduct dat van positieve invloed kan zijn op herstel van het lichaam na ziekte.

Propolis gebruik

Toepassing Propolis

Propolis zalf

Deze 100% natuurlijke zalf is van positieve invloed bij verwondingen door stoten, verbranding, ontsteking of irritatie.

Propolis zalf

Toepassing Propolis zalf

Propolis Tinctuur

Ongekende mogelijkheden voor het verhelpen van keelpijn, heesheid, acne, wratten en andere huid- en of schimmelinfecties.

Propolis tinctuur

Toepassing Propolis Tinctuur

Waarschuwing bij Propolis

De praktijk heeft uitgewezen dat ongeveer één op de tweeduizend mensen allergisch kan reageren op Propolis. Het is aan te bevelen om eerst de Propolis te testen door een druppel in de elleboogholte aan te brengen. Wordt deze plek rood en branderig, dan is gebruik af te raden.

Propolis via Imkerij ’t Schuurtje

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze winkel;

T:  06 543 45 333 E-mail: info@imkerij.nlHomepage     Contact Imkerij het Schuurtje in Loosdrecht